Lisätyt teokset (0)

Ei lisättyjä teoksia.

Tiedustele teoksia

Nimi

Sähköpostiosoite

Viesti
Lähetä

Canvas-taulut eli kankaiset sisustustaulut

Vihinpuun Kokkola-sarjan Canvakset sisältävät neljä erilaista Leo Hakkion digitaalista maalausta. Kohteena ovat tunnetut kokkolalaiset rakennukset, jotka ovat sijoittuneet uuteen mielikuvitukselliseen ympäristöön. Teoksista on löydettävissä Vanha Vesitorni, Raatihuone, Vartiolinna, jossa nykyisin toimii kaupunginteatteri sekä Tankarin majakka. Jokaisesta canvas-taulusta on saatavilla isompi L ja pienempi S-koko.
Canvas-taulu on tehty laadukkaalle kankaalle ja pingoitettu valmiiksi kiilakehyksiin. Siinä on myös kestävä lankaripustus, joten se on heti valmis laitettavaksi seinälle.

Leo Hakkio on kotoisin Kokkolasta ja opiskellut digitaalisen taiteen tekemistä Lapin ammattikorkeakoulussa. Nämä digitaaliset maalaukset ovat syntyneet valokuvan ja tietokoneella tehdyn digitaalisen maalaustekniikan yhdistelmänä. Itse rakennukset on valokuvattu, mutta niiden uusi ympäristö on kokonaan luotu digitaalisesti.

Kun löydät kiinnostavan canvastaulun voit ottaa yhteyttä klikkaamalla 'tiedustele teosta' painiketta kuvan alla. Saamme viestisi sähköpostiimme ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

KategoriatKehystysliike Vihinpuu

Katuosoite: Isokatu 14
Postiosoite: 67100 Kokkola

Puhelinnumero: 06 831 111706 831 1117
Sähköposti: vihinpuu(at)vihinpuu.fi

Aukioloajat

Arkisin: 10.00-17.00
Lauantaisin: 10.00-14.00